Återförsäljare

Annas mjölmix hittar du via nedanstående webbutiker och återförsäljare. Du kan även be din närmsta Ica-butik ta in mixerna i sitt sortiment. Meddela dem att de beställer via Stockfiller.

Stockfiller

Är du en butik och vill bli återförsäljare?
Bedriver du ett hotell eller resturang och vill köpa våra produkter?
Stockfiller är inköpsplattformen som sparar tid och ökar lönsamhet åt inköpare och leverantörer inom livsmedelsbranschen.

Hälsokraft

Hälsokraft är en kedja bestående av ett 60-tal hälsokostbutiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Varje dag arbetar de för att du som kund ska känna att de är den bästa hälsokostkedjan i både hjärta och hjärna. I deras fysiska butiker runt om i Sverige och även via deras webbutik hittar du Annas mjölmix.

Apotea

Apotea vill bidra till en hälsosam värld och deras noga utvalda sortiment ska spegla det. Hos dem hittar du därför produkter som bidrar till en hälsosammare livsstil eller underlättar vardagen. I deras webbshop hittar du nu även Annas mjölmixer med fraktfria alteenativ!

MEDS

MEDS.se är ett fullskaligt online-apotek som säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. De har även ett stort sortiment inom hälsa och skönhet. Nu hittar du även Annas mjölmixer i deras sortiment!

Delitea

Delitea.se är en dagligvarubutik på nätet som brinner för att ge konsumenterna bästa tänkbara mat till bästa pris. Nu hittar du även Annas mjölmixer i deras sortiment!

Lyckas Med Mat

Lyckas Med Mat AB erbjuder sedan 2006 noga utvalda, högkvalitativa bakredskap, köksredskap, köksutrustning, delikatesser och dekorationer för fest – de har allt för dig som vill lyckas i köket. De utökar ständigt sitt sortiment och hos dem kan du vara säker på att du hittar det senaste inom matlagning, bakning och kalas! Nu även Annas mjölmix.

Gott utan gluten

Gott utan gluten säljer glutenfria varor som kan vara svåra att hitta om man inte bor i en större stad med stort utbud. Så häng med och håll utkik, sortimentet utökas hela tiden och nu hittar du även Annas mjölmixer i deras sortiment!

Systrar & bröder

Retroinspirerade Systrar & bröder är ett café och bageri med charm i Malmö. Har kan du njuta av frukostbuffé, goda bakverk och matigare rätter. De erbjuder både glutenfria och laktosfria alternativ och här kan du även köpa Annas mjölmix!