Brownie

Enkel glutenfri brownie
Med Annas mjukismix bakar du snabbt och enkelt den här mumsiga brownien. Receptet är glutenfritt, äggfritt och utan tillsatt socker. Välj växtbaserat smör så blir kakan även mjölkfri och vegansk. Det går även fint att använda valfri sötning som ersätter socker 1:1.
Kök Annas Mjukismix
Tillagningstid 50 minuter
Portioner 48 rutor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas mjukismix
  • 4 msk kakao
  • 3,5 dl socker*
  • 100 g smält smör*
  • 3,5 dl vatten

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

    Instruktioner

    • Blanda de torra ingredienser i en bunke.
    • Blanda smält smör med vatten i en annan bunke.
    • Häll ner de torra ingredienserna i vätskan och rör om väl.
    • Klä en form som är ca 25,5×35,5 cm med bakplåtspapper. Häll sedan ner smeten i formen.
    • Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 40 minuter. Använd en provsticka för att se om kakan är klar.
    • Låt kakan svalna på galler med bakplåtspapper mellan.
    Skriv ut receptet