Yoghurtfrallor

Snabba och enkla glutenfria yoghurtfrallor
Tack vare Annas brödmix kan du baka naturligt glutenfria frallor på bara 4 ingredienser. Frallorna går riktigt snabbt att svänga ihop, så inom en timme är de redo att avnjutas. Välj växtbaserad yoghurt och sockerfri sirap så passar frallorna de allra flesta.
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 40 minuter
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl yoghurt*
  • 2,5 msk sirap*
  • 2,5 msk linfrö

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser till en lös deg i en bunke.
  • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
  • Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt på galler.
Skriv ut receptet