Lingonfrallor

Glutenfria frallor med lingon
De här enkla frallorna bakar du snabbt på bara 3 ingredienser tack vare Annas brödmix. Välj gärna växtbaserad yoghurt och lingonsylt utan tillsatt socker så passar bröden de allra flesta.
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 40 minuter
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl yoghurt*
  • 0,5 dl lingonsylt*

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

    Instruktioner

    • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
    • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
    • Baka i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
    • Låt frallorna svalna helt på galler.
    Skriv ut receptet