Glutenfria vörtfrallor

Snabba frallor med vörtkrydda
De här fluffiga frallorna är både snabba och enkla att baka. Frallorna passar perfekt till frukost året runt men även som vörtbröd till jul. Självklart är de både naturligt glutenfria, mjölkfira, äggfira och utan tillsatt socker.
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 1 timme
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 1,5 msk glutenfri vörtkrydda
  • 4 dl yoghurt*
  • 3 msk sirap*

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
  • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
  • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt på galler.
Skriv ut receptet