Morotsfrallor

Snabba glutenfria morotsfrallor
På bara 3 ingredienser bakar du snabbt och enkelt de här goda frallorna med morot. Receptet är naturligt glutenfritt, äggfritt, nötfritt och utan tillsatt socker. Välj även växtbaserad yoghurt så blir dem även mjölkfria och veganska.
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 40 minuter
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl yoghurt*
  • 4 dl riven morot

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

    Instruktioner

    • Blanda ingredienserna i en bunke till en lös deg.
    • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
    • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
    • Låt frallorna svalna helt på galler.
    Skriv ut receptet