Morotsmuffins

Glutenfria morotsmuffins
Saftiga och mjuka morotsmuffins med kanel som både är enkla och snabba att baka! Med Annas basmix blir muffinsen både glutenfria och äggfria. Välj även växtbaserat smör och sockerfri sötning så passar de dem allra flesta.
Kök Annas Basmix
Tillagningstid 30 minuter
Portioner 30 muffins
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas basmix
  • 3,75 dl socker*
  • 1,5 msk bakpulver
  • 3 tsk kanel
  • 4 finrivna morötter
  • 100 g smör*
  • 3,75 dl vatten

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instruktioner

  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
  • Smält smöret och blanda med vattnet och de rivna morötterna.
  • Blanda sedan i de torra ingredienserna.
  • Fördela smeten i muffinsformar.
  • Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25 minuter.
Skriv ut receptet