Muffins

Muffins på 4 ingredienser
De här enkla muffinsen bakar du snabbt på bara 4 ingredienser. Muffinsen är glutenfria, utan tillsatt socker och även veganska om du väljer växtbaserat smör och sockerfri sötning.
Kök Annas Mjukismix
Tillagningstid 30 minuter
Portioner 25 muffins
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas mjukismix
  • 3,5 dl socker*
  • 100 g smält smör*
  • 3,5 dl vatten

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instruktioner

  • Blanda mjukismixen med socker i en bunke.
  • Blanda smält smör med vatten.
  • Häll ner de torra ingredienserna i vätskan och blanda väl.
  • Fördela smeten i muffinsformar.
  • Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25 minuter. Använd en provsticka för att se om muffinsarna är klara.
  • Låt svalna på galler.
Skriv ut receptet