Potatisfrallor

Glutenfria frallor med potatis
3 ingredienser är allt som behövs för att baka de här matiga frallorna som både är naturligt glutenfria, äggfria, utan jäst, utan tillsatt socker och mjölkfria (om du väljer växtbaserad yoghurt).
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 40 minuter
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl yoghurt*
  • 4 dl riven rå potatis

*Välj växtbaserad eller klassisk yoghurt efter behov.

    Instruktioner

    • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
    • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
    • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Känn med en provsticka, den ska vara helt torr.
    • Låt frallorna svalna helt på galler.
    Skriv ut receptet