Potatismosfrallor

Glutenfria frallor med potatis
Har du kokt potatis över är det här receptet ett perfekt sätt att ta till vara på resterna! Mosad potatis, Annas brödmix och valfri yoghurt är allt som behövs. Frallorna är naturligt glutenfria, äggfria, nötfria och även mjölkfria om du väljer växtbaserad yoghurt.
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 50 minuter
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl yoghurt*
  • 2 dl mosad potatis

*Välj växtbaserad eller klassisk yoghurt efter behov.

    Instruktioner

    • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
    • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
    • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 40 minuter. Känn med en provsticka, den ska vara helt torr.
    • Låt frallorna svalna helt på galler.
    Skriv ut receptet