Prinsessmuffins

Enkla glutenfria prinsessbakelser
Gör muffinsen extra lyxiga och förvandla dem till små prinsessbakelser med sylt, grädde och marsipan! Muffinsen är glutenfria och även veganska och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Cuisine Annas Mjukismix
Cook Time 30 minutes
Servings 8 muffins
Author Anna Winér

Ingredients

  • 75 g smör*
  • 1 dl socker*
  • 1.25 dl mjölk*
  • 110 g Annas mjukismix

Topping:

  • Sylt*
  • Grädde*
  • Marsipan*

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa smör och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
  • Fördela smeten i muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
  • Låt svalna på galler.

Topping:

  • Gröp ut muffinsen och fyll dem med sylt. Toppa med grädde och ett lock av marsipan. En jordgubb blir kronan på verket!
Print Recipe