
Prinsesstårta i glas
Glutenfri prinsesstårta på nolltidSmå bitar av muffins varvade med grädde och sylt i glas blir riktigt festliga små prinsessdesserter. Toppa med ett lock av marsipan så är "prinsessan" komplett! Receptet är glutenfritt samt veganskt och utan tillsatt socker om du även väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Servings 8
Ingredients
- 75 g smör*
- 1 dl socker*
- 1,25 dl mjölk*
- 110 g Annas mjukismix
Servering:
- grädde*
- sylt*
- marsipan*
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instructions
- Vispa smör och socker vitt och fluffigt.
- Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
- Fördela smeten i muffinsformar.
- Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
- Låt svalna på galler.
- Smula sönder muffinsen och varva smulet med grädde och sylt i glas. Toppa slutligen med ett lock av marsipan.