Pumpafrallor

Glutenfria pumpafrallor
De här enkla frallorna får sin fina färg och smak från pumpa. Koka och mosa egen pumpa eller köp färdig pumpapuré. Frallorna är naturligt glutenfria, äggfria, utan jäst, utan tillsatt socker och mjölkfria (om du väljer växtbaserad yoghurt).
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 50 minuter
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl yoghurt*
  • 2 dl pumpapuré

*Välj växtbaserad eller klassisk yoghurt efter behov.

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
  • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper, eller i valfria portionsformar. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand. Toppa med pumpakärnor.
  • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 40 minuter. Känn med en provsticka, den ska vara helt torr.
  • Låt frallorna svalna helt på galler.
Skriv ut receptet