Rödbetsfrallor med fetaost

Rosa glutenfria frallor
De här färgrika frallorna med mosad rödbeta och fetaost är riktigt snabba och enkla att baka. Välj växtbaserad fetaost och yoghurt så blir frallorna både mjölkfria, äggfria, nötfria och naturligt glutenfria.
Kök Annas Brödmix
Tillagningstid 50 minuter
Portioner 10 frallor
Författare Anna Winér

Ingredienser

  • 350 g Annas brödmix
  • 4 dl yoghurt*
  • 2 dl mosade rödbetor
  • 2 dl smulad fetaost*

*Välj växtbaserad eller klassisk yoghurt och fetaost efter behov.

    Instruktioner

    • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
    • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper eller i smorda formar. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand. Toppa eventuellt med lite mer smulad fetaost.
    • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 40 minuter. Känn med en provsticka, den ska vara helt torr.
    • Låt frallorna svalna helt på galler.
    Skriv ut receptet