
Snickersmuffins
Glutenfria och enkla snickersmuffins Den här muffinsen är fyllda med vanligt jordnötssmör och jordnötssmör blandat med kakao. Toppa med lite grädde och nötter sen är de klara! Receptet är glutenfritt, utan tillsatt socker och veganskt om du väljer växtbaserade mejeriprodukter och sockerfri sötning.
Servings 8 muffins
Ingredients
- 75 g smör*
- 1 dl socker*
- 1,25 dl mjölk*
- 110 g Annas mjukismix
Fyllning:
- Jordnötssmör
- Kakao
- Grädde*
- Nötter
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instructions
- Vispa smör och socker vitt och fluffigt.
- Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
- Fördela smeten i muffinsformar.
- Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
- Låt svalna på galler.
Topping:
- Gröp ur muffinsen och fyll dem med både vanligt jordnötssmör och jordnötssmör blandat med lite kakao. Toppa med grädde och hackade nötter.