Chokladmuffins på 5 ingredienser

Enkla glutenfria chokladmuffins
Nu kan du enkelt baka chokladmuffins på bara 5 ingredienser! De är dessutom glutenfria, utan tillsatt socker samt veganska om du även väljer växtbaserat smör och sötning som ersätter socker 1:1.
Cuisine Annas Mjukismix
Cook Time 30 minutes
Servings 8 muffins
Author Anna Winér

Ingredients

  • 75 g smör*
  • 1 dl socker*
  • 1,25 dl mjölk*
  • 110 g Annas mjukismix
  • 0,25 dl kakao

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa smör och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
  • Fördela smeten muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
  • Låt svalna på galler.
Print Recipe