Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Chokladmuffins på 5 ingredienser
Anna Winér
Enkla glutenfria chokladmuffins
Nu kan du enkelt baka chokladmuffins på bara 5 ingredienser! De är dessutom glutenfria, utan tillsatt socker samt veganska om du även väljer växtbaserat smör och sötning som ersätter socker 1:1.
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Tillagningstid
30
minuter
minuter
Kök
Annas Mjukismix
Portioner
8
muffins
Ingredienser
75
g
smör*
1
dl
socker*
1,25
dl
mjölk*
110
g
Annas mjukismix
0,25
dl
kakao
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instruktioner
Vispa smör och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
Fördela smeten muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
Låt svalna på galler.
Keyword
Glutenfritt, Mjuka kakor, mjukakakor, Utan vitt socker, Vegan, Veganskt